Krystalbad - Crystal bed

 

Et krystal(lys-farve)bad kan være afbalancerende og healende for de fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag i mennesket


Hvordan, for hvem og hvilken virkning:

Du ligger på en briks (med lyst tøj på - bedst hvidt og ikke syntetisk) med tildækkede øjne. Når lyset i krystallerne tændes, pulserer regnbuens farver igennem syv specielt slebne bjergkrystaller af bedste kvalitet, mens du lytter til afslappende/ fordybende musik i 20-60 min (efter aftale).

Du er alene i rummet. Det hjælper healings- og fordybelsesprocessen at udtrykke sig før (og evt. efter) et krystalbad, om det du gerne vil have hjælp til.

De fleste kan have glæde af et krystalbad - også børn og gravide (dog ikke personer med epilepsi). Et krystalbad renser, fornyr og afbalancerer energistrømmene i vores aura og krop - især vores energicentre som også kaldes chakraer, se nedenfor.

Krystalbadet  er en hjælp til at fjerne blokeringer og til centrering - en hjælp til en mere balanceret og fredfyldt tilstand. Oplevelser ved at få et krystalbad er individuelle fra person til person og fra gang til gang - i forhold til den enkeltes behov.

Det er vigtigt at være åben og modtagende for at få mest glæde af krystalbadet - nogle falder i søvn, mens de ligger på briksen. Et krystalbad påvirker hverken optagelsen af medicin eller medicinske behandlinger, som fx kemoterapi og stråling.


Ved et krystalbad skabes der rum til: at vi åbner os for at modtage det helbredende lys, der omgiver os, og til at få kontakt med lyset i os.


Kontakt og pris:

Margrethe Borchorst: mobil 51 92 27 75 tlf 86 24 41 31 mail kontakt@johnofgod.dk.

Adresse: Jernaldervej 259 B 1. tv. 8210 Aarhus V

Pris: Samtale + krystalbad 300 kr i timen. Krystalbad i 20 min 150 kr, 40 min 250 kr, 60 min 300 kr. Du er velkommen!

www.franklorentzen.info

se chakrafaver

Om bjergkrystaller:

Marcel Vogels (ansat ved IBM i mange år) videnskabelige undersøgelser omkring kvartskrystaller viser, at en præcist slebet kvartskrystal har en konstant vibration med samme frekvens som vand i dets mest rene form.


Da kroppen består af 50-75% væske, kan væsken i kroppen stærkt indikere, hvordan vores sundhed er i kroppen. Strukturen af væsker, celler og væv i kroppen har tendens til at blive ustrukturerede og usammenhængende, når sygdom eller angst er til stede.


Den fysiske krop består af flydende krystalsystemer i cellemembraner, intracellulære væsker, samt større strukturer såsom fedtvæv, muskel-og nervesystem, lymfe, blod osv.. Væske i bevægelse i en syg krop optager vibrationen fra krystallen, og når krystallen overfører ladningen, kan den genskabe væskens sunde molekylære mønstre i vores krop.


Gennem brug af en specielt sleben bjergkrystal, som de molekylære mønstre er lydhøre overfor, kan balance og koherens derfor genoprettes ved at levere de nødvendige "oplysninger" eller energetiske næringsstoffer, som kroppen har brug for.

Marcel Vogel slebne bjergkrystaller

En vandkrystal efter en times bøn

med ordet: “kærlighed”

Bjergkrystalcelle

Vandkrystal fra en ren kilde